PENDAFTARAN SYARIKAT

Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada 29/04/2013 atas nama "NAA GREEN TRADING" (KT0294416-X) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline.

Sekian, Terimakasih.

WONDER GLOW COSMETICS



WONDER GLOW PACKING TERKINI. HG MASIH SAMA


WONDER GLOW COSMETICS


WONDER GLOW SILVER
HARGA PASARAN: RM99.90 WM / RM104.90 EM

WONDER GLOW GOLD
HARGA PASARAN: RM120.00 WM / RM125.00 EM

RIANG TIRANA
HARGA PASARAN: RM150.00 WM / RM155.00 EM

WONDER GLOW SUPERNOVA HD CREAM
HARGA PASARAN: RM75.00 
POSTAGE RM6.00 WM / RM10.00 EM

WONDER GLOW SABUN OREN
HARGA PASARAN: RM25.00
POSTAGE RM6.00 WM / RM10.00 EM

WONDER GLOW GEL PUMP
HARGA PASARAN: RM50.00 
POSTAGE RM6.00 WM / RM10.00 EM

WONDER GLOW DAY CREAM / NIGHT CREAM - KECIL
HARGA PASARAN: RM50 
POSTAGE RM6.00 WM / RM10.00 EM

WONDER GLOW PEARL - 25PCS/BOTOL
HARGA PASARAN: RM85.00 
POSTAGE RM6.00 WM / RM10.00 EM

LOOSE (MINIMUM 3 BIJI)
HARGA  : RM4.00/PCS
POSTAGE RM6.00 WM / RM10.00 EM

WONDER GLOW SERUM GOLD
HARGA PASARAN: RM65.00 
POSTAGE RM6.00 WM / RM10.00 EM

WONDER GLOW D-TOX WHITENING SERUM
HARGA PASARAN: RM75.00 
POSTAGE RM6.00 WM / RM10.00 EM

WONDER GLOW LIPSTICK 
HARGA PASARAN: RM10.00 
POSTAGE RM6.00 WM / RM10.00 EM





WONDER GLOW BASIC SET [ Silver Series ] - 


HARGA PASARAN: RM99.90 WM / RM104.90 EM

POSTAGE RM6.00 WM / RM10.00 EM

- DAY / NIGHT CREAM 20GRM
- FREE Vitamin E + Collagen WONDER BAR SOAP

Krim pencerah super ultra! Terlaris dipasaran! Dijamin cerah bercahaya 3 hari!

Ultra Efektif untuk :
Ø Menghilangkan pigmentasi yang tebal
Ø Menghapuskan jerawat dengan berkesan
Ø Memutihkan dan mencerahkan wajah dengan cepat
Ø Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit
Ø Anti Penuaan dan Face Lifting yang hebat
Ø Mengandungi Vitamin C Infusions, Super Glutahione dan Sarang Burung Walet supaya kulit cerah bercahaya dan bersinar!

Cara Pemakaian :
Ø Cream D ( Day / Siang ) dipakai untuk siang hari, dapat digunakan sebagai alas bedak dan pelindung sinar matahari UV- Ultra Foundation
Ø Cream N ( Night / Malam ) dipakai pada waktu malam
Ø Pertama pemakaian, sapuan menegak ke atas pada kulit supaya krim dapat menembus jauh ke dalam bahagian lapis epidermis kulit




WONDER GLOW Basic Set ( GOLD SERIES ) - 2X Glowing Effect & Vitamin C


WONDER GLOW GOLD

HARGA PASARAN: RM120.00 WM / RM125.00 EM

Upgraded version for WONDER GLOW Basic Set ( SILVER SERIES )
- DAY / NIGHT CREAM 25GRM
- WONDER BAR COLLAGEN SOAP

GOLD Series - adalah upgraded dari SILVER Series yg mempunyai kesan lebih 2x ganda dengan harga yang cukup menarik (bukan 2x ganda harganya ya)

1. 20x Kuasa Maksima Pencerahan
2. Mengandungi Vitamin C Infusions
3. Menghilangkan Pigmentasi yang Tebal
4. Anti Penuaan dan Awet Muda
5. Menghaluskan Kulit Secara Total
6. Menghapuskan Jerawat Secara Berkesan









SET RIANG TIRANA (PREMIUM SERIES) - Day Cream + Night Cream + Collagen&Vit C Wonder Bar Soap 


HARGA PASARAN: RM150.00 WM / RM155 EM



For DAZZLING, GLOWING, MARVELLOUS and PERFECT FLAWLESS SKIN!!!


INGINKAN KECERAHAN KULIT WAJAH SECARA TOTAL, BERCAHAYA & BERSERI???
Khas untuk customer2 yang telah berpuas hati dgn hasil penggunaan basic set, JOM upgrade ke set Riang Tirana!! Seindah namanya, seindah hasilnya!!! WGC



WONDER GLOW BIRD NEST COLLAGEN SOAP


Sabun muka WG adalah seperti gambar di atas 

( berketul )


* Harga RM25

* POS LAJU 6.00 SM/10.00 SS




SERUM GOLD 24K dengan kandungan hablur EMAS! 


WONDER GLOW SERUM GOLD

HARGA PASARAN: RM65.00 
POSTAGE RM6.00 WM / RM10.00 EM

FUNGSI SERUM

~ Menghilangkan garis kedutan pada wajah
~ Menghilangkan kesan hitam bawah mata (eye bag) 
~ Menjadikan kulit CERAH & BERSINAR bagaikan kilauan EMAS!!!



WONDER PEARL 

HARGA PASARAN: RM85.00 

POSTAGE RM6.00 WM / RM10.00 EM


- Menjadikan kulit wajah halus semulajadi dan bercahaya bagaikan kilauan permata

- Memberikan lebih perlindungan terhadap cahaya matahari
- Sangat sesuai untuk yang mempunyai masalah jeragat & jerawat
- Bertindak sebagai anti-penuaan
- Mudah dibawa kemana-mana dan boleh dijadikan pengganti bedak anda!!



WONDER GLOW SUPERNOVA HD CREAM

( Whitening & UV Protection )



WONDER GLOW SUPERNOVA HD CREAM 25G (KECIL - REPACK TANPA LABEL)

HARGA PASARAN: RM65.00 WM / RM75.00 EM

WONDER GLOW SUPERNOVA HD CREAM BESAR
HARGA PASARAN: RM75.00 WM / RM80.00 EM

FUNGSI:
~ Mencerah dan menyerikan hanya dalam 1 minit!
~ Digunakan selepas memakai day cream
~ Perlindungan dari matahari dengan kandungan spf 35
~ Anti kilauan
~ Anti rekahan
~ Mengekalkan awet muda
~ Menghalang pigmentasi terjadi 
~ Tekstur yang halus dan ringan
~ 3X Super Glowing Perfect!!


1. Dirumus bersama SPF50 + (sun protection factor) berfungsi sebagai pelindungan kesan cahaya matahari sebagai faktor pencegahan daripada sinaran UV dan kesan bakar ( Sunburn ),tidak perlu risau jika berada di cuaca panas terik kerana ianya membantu kulit anda sentiasa dalam keadaan lembab dan terlindung daripada segala kesan-kesan merbahaya yang memudaratkan kesihatan kulit hasil daripada sinaran cahaya matahari.
50 kali ganda kuasa perlindungan pada kulit yang terdedah pada cahaya matahari berbanding mereka yang menggunakan cream pelindung cahaya matahari tanpa SPF50 + dimana mungkin hanya mampu menangkis kesan bakar ( Sunburn ) tetapi tidak pada faktor lain yg boleh mempengaruhi kesihatan kulit anda.Boleh digunakan pada bila-bila masa yang bersesuaian agar kulit anda sentiasa kelihatan sihat dan bermaya.Dirumus khas bersama perlindungan untuk 10 kali ganda lebih tahan lama iaitu selama 500 minit sekali pengunaan.

2. 1 minit kesan pencerahan.Setiap sapuan mampu menjadikan kulit anda cerah bercahaya,lembab,sihat dan bermaya.Dengan hasil keberkesanan hanya 1 minit setiap sapuan,ianya mampu memperlihatkan wajah anda kekal cerah selama 8 jam,dan jika digunakan secara berterusan,wajah anda akan kekal cerah secara berterusan.Inilah rumusan terbaik kepada yang sentiasa mementingkan tahap kesihatan dan kejelitaan wajah sebagai satu simbol kesempurnaan mereka.

3. Kesan pelembab yang terkandung di dalam krim ini juga sangat berkesan kepada mereka yang mempunyai masalah kulit kering dan berminyak,dimana WONDER GLOW SUPER NOVA HD mengandungi ekstrak LAVENDER OIL ( Minyak Lavender ) sebagai agen pelembab dan hakisan minyak pada permukaan kulit anda.Minyak lavender juga mampu menghapuskan kesan bakteria,pepijat dan kekusaman pada wajah mereka yang sentiasa tertedah pada cuaca yang sering tidak menentu.

4. Sesuai digunakan pada semua peringkat usia samada lelaki atau wanita,gunakan mengikut rutin pemakaian yang betul dan sapuan mestilah rata mengenai setiap bahagian wajah anda agar resapan bagi sel-sel aktif pada lapisan kulit muka dapat berlaku dengan sempurna



WONDER GLOW D-TOX WHITENING SERUM ( For Sensitive & Alergy Skin ) 

40ML ( 1.4FL. OZ. )



WONDER GLOW D-TOX WHITENING SERUM

HARGA PASARAN: RM75.00
POSTAGE RM6.00 WM / RM10.00 EM

-3x KESAN PENEUTRALAN KULIT MUKA YANG BERMASALAH
-3x KUASA RESAPAN VITAMIN C
-3x KUASA LEMBAPAN KULIT 
-MENCERAHKAN KULIT SECARA SEMULAJADI
-MENGHAPUSKAN KESAN MINYAK PADA PERMUKAAN KULIT
-MENGHAPUSKAN JERAWAT DAN MASALAH KULIT BERBINTIK
-MERAWAT SEMULA SEL-SEL KULIT YANG MATI
-MEMULIHKAN KESAN ALAHAN PADA KULIT YANG SENSITIF
-MELEMBUT & MELICINKAN PERMUKAAN KULIT MUKA SECARA TERAPI
-MEMPERTINGKATKAN KESEGARAN KULIT MUKA SECARA SEMULAJADI
-MEMBAIKI TONA WARNA KULIT YANG TIDAK SEKATA
-MELINDUNGI KULIT DARI IRITASI













"Kulit muka saya terbakar terkena api. Alhamdulilah selepas menggunakan Wonder Glow Cosmetics kulit saya kembali pulih malah ia bertambah sihat dan cerah! Wonder Glow is a highly recomended!- Abg Zul Batu Pahat, Johor



TESTIMONI - Jerawat Batu


TESTIMONI - Kulit Berparut dan Gelap


Testimoni Lelaki


WONDER GLOW COSMETICS ADA KKM
SELAMAT!!!

Memperkenalkan krim pencerah no.1 pertama di Malaysia, Wonder GLOW Cosmetics Super Ultra Glowing Cream...100% DIJAMIN KULIT WAJAH ANDA FLAWLESS, RADIANT & GLOWING TANPA PENGELUPASAN, kesan dpt dilihat seawal 3 HARI SHJ!!!



6 comments:

  1. i cek kat sini xde pon?!! tipu ea?? http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pon.....takde notification holder wonder glow cosmetic dlm bpfk....cuma wonder glow asia ada....so yg gambar print screen kat atas ni tak betul....da check n call....

      Delete
  2. Assalam...nak jd ejen dropship mcm mn?

    ReplyDelete
  3. what should we apply after WG gold?

    ReplyDelete
  4. Kak.w.glow hd cream bsar bpe grm ye

    ReplyDelete
  5. Siapa berminat untuk jadi Agen dropship whassap saya 0179184266.
    List product
    - Winderglow Gold
    - Emilay
    - Figure Up
    - Obuse Eye brow

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...