PENDAFTARAN SYARIKAT

Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada 29/04/2013 atas nama "NAA GREEN TRADING" (KT0294416-X) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline.

Sekian, Terimakasih.

ADVANCE SLIM








Saya merupakan salah seorang agent berdaftar bg menjual produk Advance Slim. Jadi anda boleh membeli tanpa was2 melalui saya. 







HOT!! PRODUK KURUS ADVANCE SLIM

Memperkenalkan produk ADVANCE SLIM 100% ORIGINAL.

Produk diet terbaru yang sedang hangat di pasaran. Advance Slim membantu anda membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih pantas dari plan diet anda sekarang supaya anda boleh lebih cepat tampak kurus, langsing dan menawan berbanding rakan-rakan gemuk anda.

HARGA !! 
RM120 ( 1 BOX )(10 hari) 
RM240 ( 2BOX FREE 1 BOX)(30 hari) 
RM480 ( 4BOX FREE 3 BOX)(70 hari) 

Setiap pakej akan diberikan free gift (bergantung kpd stok free gift yg ada)

STOK TERHAD, SIAPA CEPAT DIA DAPAT! LEPAS NI HARGA DINAIKKAN!

====================
Bahan-bahan Yang Digunakan
====================
✔Ekstrak dari buah anggur
✔Ekstrak dari teh hijau
✔Ekstrak dari halia
✔Ekstrak dari Guarana
✔Ekstrak dari Goji
✔Ekstrak dari pelbagai herba lain yang berkhasiat untuk tubuh
===================================
9 Fakta Anda Perlu Tahu Tentang Produk Advance Slim
===================================
☑Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain.
☑Meningkatkan metabolism tubuh badan
☑Mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar
☑Mendapat kelulusan HALAL dari JAKIM.
☑Mempunyai Sijil Kelulusan Kementerian Kesihatan
☑Menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI
☑Dibuat 100% dari herba yang terpilih
☑Tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan
☑Boleh diminum oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu
===========================
Siapa Patut Memiliki Produk Advance Slim
===========================
✔Untuk golongan yang bakal berkahwin.
✔Untuk segak, cantik dan bergaya di Hari Raya akan datang
✔Untuk mereka yang baru melahirkan anak kembali langsing.
✔Untuk yang mengalami masalah berat badan
✔Untuk lelaki yang berat badan bertambah selepas berkahwin
✔Untuk isteri yang ingin suami kembali kurus
✔Untuk isteri yang mahukan perhatian lebih dari suami.
=====================================
Testimoni Hot!!
- Turun 28 kg, 
- Turun 2 kg dalam 3 hari.
dan banyak lagi menanti.

CARA PENGAMBILAN
✔Sebelum bersenam (Comfirm peluh mencurah2)
✔Sebelum sarapan
✔Sehari sekali atau 2 kali
✔1box (10hari)
✔Grape flavour (Rasa mcm ribena)

Bagaimanakah Cara Pengambilan Produk Advance Slim ini?
=====================================
1. Masukkan 1 paket Advance Slim ke dalam separuh cawan air kosong dan kacau.
2. Untuk bancuhan yang sempurna, gunakan “Shaker”.
3. Minum dengan serta merta selepas dikacau.
*Berperisa Anggur atau rasanya seperti Ribena.
*Minum satu paket sehari sebelum sarapan pagi atau sebelum anda memulakan hari anda.
*Untuk kesan yang maksimum, minum satu paket sehari sebelum anda memulakan senaman. Anda pasti rasa berbeza kerana kadar peluh yang keluar lebih banyak.
*Untuk kesan yang lebih pantas, anda boleh juga minum 2 paket Advance Slim dalam sehari.

Question and Answer Berkaitan Advanced Slim ♥

1- Ibu menyusu boleh makan ke?
Boleh =)

2- Kalau ada makan supplement lain boleh minum advanced slim ke?
Sebaiknya dijarakkan antara supplement lain 2-3 jam.

3- Darah tinggi boleh minum ke?
Darah tinggi yang tidak kronik boleh minum:)

4- Apa bahan utama produk ini?
Ekstrak anggur dan beberapa herba yang lain.

5- Ada kelulusan KKM atau tidak?
Ada kelulusan dan HALAL.

6- Berapa lama baru nampak kesan?
Seawal 10 hari pengamalan advanced slim.

7- Betul ke berkesan?
Terbukti 99% yang mengamalkan produk ini telah berjaya dengan 3X ganda kuasa membakar lemak.

8- Ada effect pape ke?
Xde cirit birit.xde sakit perut.cuma peluh sahaja.

9- Siapa yang boleh consume produk ini?
Mereka yang berumur 12 tahun dan keatas.

10- Macam mana nak minum?
Sebelum bersenam,
Sebelum sarapan.
1 hari sekali.
(nak lagi cepat 2 kali sehari)

11- Berapa lama boleh makan 1 box?
1 box ada 10 sachet untuk 10 hari.
3 box untuk 30 hari.
3 box untuk 30 hari.





















4 comments:

  1. ada lagi x jualan harga mcm kt atas?

    ReplyDelete
  2. penghidap kencing manis boleh minum tak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...