PENDAFTARAN SYARIKAT

Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada 29/04/2013 atas nama "NAA GREEN TRADING" (KT0294416-X) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline.

Sekian, Terimakasih.
SEDIKIT CORETAN

SEMUA GAMBAR/TESTIMONI YANG DIUPLOAD ADALAH DARI SUMBER2 GOOGLE DAN HQ SETIAP PRODUK.

SEKIRANYA ADA BERLAKU KESILAPAN SAYA UPLOAD GAMBAR/TESTIMONI SESIAPA YANG TIDAK DIBENARKAN UNTUK DI UPLOAD OLEH ORANG LAIN, SILA WHATSSUP SAYA TERUS DAN SAYA AKAN TERUS PADAMKAN GAMBAR/TESTIMONI TERSEBUT. TIDAK PERLU UNTUK SAMAN-MENYAMAN SESAMA KITA.

JANGAN TINGGALKAN KOMEN DI BLOG SAYA SEBAB SAYA MEMANG JARANG MEMBACANYA. SEBALIKNYA WHATSSUP SAYA TERUS DI NOMBOR YG TERTERA DI COVER FOTO BLOG SAYA DI ATAS.

WASSALAM

PENGUMUMAN CUTI

KEDAI ONLINE DAN OFFLINE SAYA AKAN TUTUP BERMULA 31HB MEI SEHINGGA 3 HB JUNE 2105 KERANA SAYA AKAN KE PENANG MENGHANTAR ANAK SAYA YG MENYAMBUNG PENGAJIAN DISANA.

TARIKH TERAKHIR PENGEPOSAN BARANG IALAH PADA AHAD 31HB MEI 2015 DAN ORDER TERAKHIR SAYA TERIMA SETAKAT 10MLM SABTU 30HB MEI 2015. ORDER YANG SAYA TERIMA SELEPAS TARIKH TERSEBUT AKAN SAYA POSKAN KHAMIS 4HB JUNE 2015.

MAAF ATAS KESULITAN DAN HARAP MAKLUM.

RAPIBUST

RAPIBUST

HARGA : RM20.00 SM/RM25.00 SS

1 KOTAK - 2 PASANG ( 4 PCS)

- Mahu besarkan payudara agar lebih tegang, montok dan seksi?
- Mahu dapatkan payudara lebih besar tanpa sebarang suntikan, pil/ubatan yang susah ditelan?
- Mahu payudara segar bugar tapi malas menyapu losyen/krim yang remeh?
Jom.. Hanya pakai masker payudara RAPIBUST BREAST ENHANCEMENT..
Impian anda bakal direalisasikan seawal 1 minggu!
- Ianya bebas dari sebarang kesan sampingan, toksik, dadah dan hormon.
- Yang penting dengan pemakaian teratur pasti memberikan kesan mengkagumkan!

Rapibust Breast Enhancement adalah masker revolusioner yang sudah terkenal seluruh dunia kerana kesannya yang efektif dalam memperbesar dan mengencangkan payudara dengan cepat dan kekal seawal 3 kali pemakaian.

# Setiap helaian masker mengandungi gel kolagen yang akan membantu merangsang pertumbuhan payudara agar menjadi kencang dan berisi. Cara pemakaiannya sangat praktikal dan mudah. Masker mula bekerja seawal 5 minit pemakaian dengan penyerapan gel kolagen secara maksimum.

# Masker payudara mengandungi protein peptida yang membekalkan protein kepada payudara kita dan mengembalikan metabolisme normal sel-sel kulit payudara, menjadikannya tegang, besar dan pejal.

# Natrium asid hyaluronik dalam masker kolagen payudara membantu meningkatkan metabolisme payudara, menjadikan payudara anda berkulit lembut, licin, gebu dan bebas dari kedutan dan kenduran selain meningkatkan keanjalan dan mencegah penuaan payudara.CARA GUNA MASKER PAYUDARA RAPIBUST :

1. Letakkan Rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah)
2. Pakai kembali bra anda. Semudah ABC tanpa mengganggu rutin harian anda!
3. Pakai selama 8 jam atau sampai kepingan masker kering, kemudian tanggalkan dan boleh gantikan masker yang baru.
4. Waktu haid boleh pakai.
5. Ibu hamil dan menyusui bayi tidak digalakkan menggunakan masker ini.

Treatment Pertama - Pembesaran
Treatment Kedua - Tegang Dan Anjal
Treatment Ketiga – Mengekalkan
1 Treatment Disyorkan = 5 Kotak
**1 bulan Untuk 3 Treatment Penuh Adalah 15 kotak(30 keping pad)**

** Masker ini tidak menggunakan hormon atau ubat-ubatan untuk merangsang pembesaran payudara. Justeru itu apabila anda berhenti menggunakan masker kolagen ini, saiz payudara anda yang sudah besar/tegang itu tidak akan kembali ke bentuk asal!

** Untuk hasil yang cepat dan efektif, gunakan setiap malam sebelum tidur selama 10 hari berturut-turut iaitu 5 kotak (1 sessi rawatan lengkap)

** Boleh juga digunakan pada waktu siang 8 jam sehari. Sapukan losyen/minyak zaitun/kelapa dara bagi melembab dan menyegarkan kulit pada malam nya selain melancarkan peredaran darah.

** Dalam tempoh rawatan, pengguna mungkin akan alami denyutan pada payudara, ia adalah normal kerana proses merangsang pembesaran payudara sedang berlaku. Pengguna dinasihatkan minum cukup air bersih sepanjang hari.


1 comment:

  1. biasanya effect dia akan jadi selepas berapa hari penggunaan produk tersebut?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...