PENDAFTARAN SYARIKAT

Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada 29/04/2013 atas nama "NAA GREEN TRADING" (KT0294416-X) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline.

Sekian, Terimakasih.
SEDIKIT CORETAN

Di sini saya ingin membuat pengakuan maaf saya atas kesilapan saya upload gambar d'trim.com dan letak di blog dan facebook saya sedangkan saya jual yang d'trim-usa.com. Sesungguhnya saya tiada niat utk menipu sesiapa cuma banyak gambar dan testimoni saya upload dari google dan saya tidak tahu gambar yg saya ambil itu tidak kena dgn produk d'trim yg saya jual. Saya ingat ianya sama shj tanpa mengetahui ianya dua syarikat yg berbeza yang memasarkan produk d'trim.

Dan utk pengetahuan semua, saya dah stop terus jual d'trim ni sebab saya pun keliru tentang produk ni. Saya tidak pasti yang mana original dan yg mana tidak. Macam2 andaian yg saya terima bila saya jual produk ini.

Bagi supplier lain pula, sekiranya saya ada upload gambar2 anda dan anda tidak benarkan untuk di upload oleh orang lain, sila terus sms/whatsup saya di talian 019-9661703. Anda tidak perlu nak saman2 saya sbb saya tidak berniat nak menyalahgunakan gambar2 anda. Saya ikhlas nak berniaga dengan jujur, tanpa niat nak menipu sesiapa dan gambar tersebut saya hanya ambil dari google shj dan tidak tahu sekiranya gambar tersebut tidak boleh di upload. Sila terus bagitahu saya kalau ada yg saya silap upload atau ada apa2 yg tidak kena dalam blog saya dan saya akan delete atau betulkan terus dari blog dan facebook saya.

Diharap coretan saya ini dapat sedikit sebanyak memperbetulkan tanggapan salah terhadap saya. Saya hanya ingin berniaga secara jujur dan ikhlas, tanpa niat menipu sesiapa.

Yang baik hanya dari Allah, Yang buruk dari diri saya sendiri.

Wassalam.


RAPIBUST





RAPIBUST

HARGA :
1 BOX ~ 2 PAIRS ( 4 PCS)

RM25.00 SM/RM30.00 SS

Rapibust/MASKER PAYUDARA

Fungsi :
-membesarkan payudara
-mengencangkan payudara

Cara pakainya sgt mudah :
1. letakkan rapibust kedalam bra
2. Pakai kembali bra anda
3. Pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering,kemudian lepas dan ganti yg baru.

NO SIDE EFFECT, 100% NATURAL

1box isi 4pc atau 2pasang , dapat digunakan untuk 2hari

Benefit : 
● Breast enhancement, breast firming product
● Easy to use
● Improves skin metabolism
● Makes skin smooth
● Safe and effective

Introducing the safe and easy to use breast enhancement mask. 
This mask is designed to help women increase their cup sizes and also ensure the health and well-being of their breasts.
It's free of hormones, drugs, and other harmful substances! There are no side effects too!

It uses : 
1. Natural Angular bone peptide protein that can supply protein to our body while it restores normal metabolism to our cells.
2. Bisabolol, an anti-inflammatory, anti-allergy skin protector.
3. Sodium hyaluronic acid that improves skin metabolism, makes your skin soft, smooth, and wrinkle-free, increases elasticity, and prevents aging.

Size : 4pcs / 2 pairs per box. For 2 days.

How to Use :
Just remove a mask from the package, place it on your bra as you wear it for the day. 
In 2 hours, the mask will be absorbed by one quarter; 
In 6 hours, two thirds will be gone; 
And by 8 hours, the mask will be absorbed into your breasts for its full effects!


It is recommended that the mask be used for 6 days continuously and for 8 hours each day.
Suggest use every night before going to bed.
Use continuously for 6 days to see results.
Use 5 boxes for one full treatment.




cara pakai:
1. letakkan rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah)
2. pakai kembali bra anda
3. pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering, kemudian tanggalkan dan blh ganti yang baru

Treatment Pertama - Pembesaran
Treatment Kedua - Tegang Dan Anjal
Treatment Ketiga – Mengekalkan
1 Treatment Disyorkan = 5 Kotak
**1 bulan Untuk 3 Treatment Penuh Adalah 15 kotak(30 keping pad)**

1 comment:

  1. biasanya effect dia akan jadi selepas berapa hari penggunaan produk tersebut?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...